Quantcast

Així van viure els jugadors del Manchester United l'atac a cops d'ampolla al seu autobús

"Mare, mare, treu-me d'aquí". D'aquesta manera, Jesse Lingard, futbolista del Manchester United, demanava ajuda, de forma irònica, de l'atac que estava patint l'autobús de l'equip de la Premier League en la seva arribada a Upton Park, l'estadi del West Ham.

als voltants del recinte londinenc, un grup d'aficionats 'hammers' va apedregar i va llançar ampolles contres els vidres de l'autobús on viatjaven els jugadors de l'equip de Louis Van Gaal.

A les imatges captades pels jugadors a l'interior de l'autobús es pot apreciar com es van prendre amb humor la situació, la qual van solucionar sense major problema i llançant-se al terra del vehicle com si es tractés d' un grup de 'scouts'.

Normalment, solem veure com són aquests actes vandàlics des de fora però des de dins, tot canvia …