Quantcast

El bus que arruïna un vídeo que anava a ser molt 'molón'

Aquest conductor d'autobús no té el do de l'oportunitat, però no és culpa seva. Només està treballant i cal respectar-lo. Aquestes imatges són el millor exemple de com un petit detall, un imprevist, pot arruïnar el millor dels plànols en qualsevol superproducció de Hollywood. 'Pura ensenyament per a directors cinematogràfics i caps de producció del demà!

L'autor del vídeo va esperar durant llargs minuts per aconseguir la gravació que podia fer furor des del seu compte personal en les xarxes socials. No havia de tenir dubtes que valia la pena una llarga espera per aconseguir un vídeo amb què triomfar amb tots els seus contactes . Però no va ser així.

Estava molt tranquil esperant, però just en el moment en què va ser demolit l'edifici, un bus de Glasgow, Escòcia, va estacionar endavant de la càmera i ho va espatllar tot. Et pots imaginar?