Quantcast

La portada de Vogue que està en boca de tots

Les noves cares de la signatura Victoria Secret han estat les escollides per la revista Vogue Espanya per protagonitzar la portada del mes de maig, en una romàntica i sensual sessió de fotos que està donant molt que parlar. Elsa Hosk, Romée Strijd, Taylor Hill, Stella Maxwell, Jasmine Tookes, Martha Hunt i Sara Sampaio són els àngels de la coneguda marca de llenceria eròtica els desfilades donen la volta al món, a més de sumar entre elles més de setze milions de seguidors en xarxes socials com Instagram o Twitter.

Segons paraules de Yolanda Sacristán, en la seva Carta de la directora d'aquest mes «… en la redacció de Vogue Espanya hem vist la llum. la llum és càlida i transparent, gairebé mediterrània, i acaricia als set àngels de la nostra portada, les noves top models del segle XXI, com els raigs del sol del litoral llevantí els quadres de Sorolla «. I, efectivament, igual que en els quadres del pintor, aquestes models apareixen gaudint del primer bany de la temporada vestides amb suggerents vestits blancs d'encaix i materials vaporosos, i llenceria d'inspiració romàntica de dissenyadors com Roberto Cavalli, Proenza Schouler o Balmain . Gairebé sense maquillatge i amb els cabells regirat per efecte del vent, mostren un look molt natural que intensifica la gran bellesa d'aquestes models i ens fa entendre per què són les més sol·licitades en sessions fotogràfiques i passarel·les de tot el món.

Per retratar els àngels amb aquest resultat tan suggerent, la publicació ha comptat amb David Bellemere, un dels fotògrafs més prestigiosos del moment, que ha signat grans campanyes com la d'Hermes i sol col·laborar amb revistes com Vogue UK, la versió italiana de Marie Claire , o el Playboy francès. El seu estil, que conjuga l'ús de la llum natural, l'interès per l'arquitectura i la sensualitat femenina, l'han convertit en un artista de referència dins el món de la moda, com es pot apreciar en l'ampli reportatge fotogràfic de l'interior del nombre de maig de la revista Vogue.