Quantcast

Antonio Lobato fitxa per Televisió Espanyola

Antonio Lobato torna a la graella televisiva. Després d'abandonar Antena 3, el periodista esportiu, veu de la Fórmula 1 a Espanya, ha fitxat per Ràdio Televisió Espanyola , tal com ha anunciat la cadena pública en un breu vídeo en el compte de Twitter.

Lobato va deixar Antena 3 el passat mes de novembre després que la cadena privada no licités pels drets de F1 a Espanya, els quals estan en exclusiva en possessió de Movistar +, ens televisiu que va descartar el seu fitxatge a principis de la temporada.

"Començo una nova aventura, un nou repte ple d'il·lusió" , ha escrit el periodista a la xarxa social.

Aquest proper cap de setmana, TVE emetrà el Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 , l'única prova del Mundial que es veurà en obert a aquesta temporada. La cadena pública no ha confirmat si Lobato estarà o no al capdavant de l'equip que es traslladarà fins al circuit català de Montmeló tot i que sembla bastant probable que sí que ho faci.

RTVE no ha revelat més detalls de la contractació d'Antonio Lobato. De moment, es desconeix que comès tindrà a la cadena pública un cop finalitzi el GP d'Espanya de Fórmula 1.

Antonio Lobato arriba a RTVE. Benvingut @ alobatof1 ! https://t.co/6Bckyz2J9o

& mdash; RTVE (@rtve) 10 maig 2016