Quantcast

Javier Calvo confirma la confessió sexual d'Úrsula Corberó

Aquest dilluns Úrsula Corberó va protagonitzar unes declaracions que no van deixar indiferent a ningú. En una entrevista per AISGE i 'rescatada' per la revista Lectures, l'actriu confessava sense pèls a la llengua les coses que passaven quan s'apagaven les càmeres.

"Van ser quatre anys de molta eclosió hormonal: deu joves guapos, amb treball, diners i fama, imagini. Els caps de setmana llogàvem una casa a Segòvia i Javi Calvo es disfressava de botons i ens escrivia històries de por. Després follábamos tots amb tots i ningú s'enfadava . Hi havia molta empatia ", explica.

Aquestes declaracions ràpidament es viralizaron a la xarxa i un dels companys de repartiment de la sèrie, Javier Calvo , s'ha encarregat de confirmar la història que explica Corberó.

"Havia de sortir a la llum abans o després. Tot cert. Úrsula, t'estimo" , escriu a Twitter l'actor que va interpretar a Fer en la sèrie d'Antena 3.