Quantcast

Vicente Martínez-Pujalte, acusat de falsedat i suborn

La Fiscalia de Valladolid sospita que l'ex diputat del PP Vicente Martínez – Pujalte cobrava comissions a través de cobraments de diferents empreses per suposats treballs que en realitat no van existir. El jutjat val·lisoletà ha remès al causa als jutjats de plaça de Castilla. en entendre que els fets van ocórrer a Madrid.

La denúncia afecta per igual a turons càrrecs del PP; com l'exsenadora Ana Torme o el també exdiputat Alejandro Ballestero de Diego.

Entre els pagaments que estan sota sospita es troben els de la constructora Collosa, un contractista habitual de les administracions, a l'empresa Sirga XXI consultors, participada per Martínez Pujalte i Torme. Es tracta de pagaments més regulars.

També s'investiga un pagament del presentador d' 'El gat aigua', Javier Algarra.