Quantcast

Les tràgiques vides dels protagonistes de 'Jackass', 16 anys després

-

1
Ja han passat més de 15 anys des que s'estrenés l'aclamada sèrie de televisió ' Jack

Ja han passat més de 15 anys des que s'estrenés l'aclamada sèrie de televisió ' Jackass ' i molts dels seus fans la segueixen trobant a faltar. Simplement consistia en veure com un grup d'homes es jugaven la vida de les formes més absurdes, es feien mal i reien entre ells, traspassant l'humor per la pantalla. Simplement pura diversió que duien a terme B am Margera, Ryann Dunn, Johnny Knoxville, Jason Acuña, Steve-O i Chris Pontius posant en perill la seva vida contínuament, tant que alguns episodis van haver de ser censurats per la MTV. es van fer diverses pel·lícules i molt es parla d'una possible tornada dels ' Jackass ', però sembla que res d'això serà possible. Les tragèdies van arribar a les seves vides, després de tant de temps rient d'elles. Ryan Dunn La mort li va arribar a Dunn als 34 anys el 2011, després d'un accident de cotxe després d'haver sortit de festa i haver-se begut bastants copes de més. El vehicle en què viatjava al costat d'un ajudant de producció de ' Jackass ', Zachary Hartwell, es va estavellar contra un arbre i tots dos van perdre la vida. Els informes forenses van revelar que l'actor superava els índexs permesos d'alcoholèmia i, segons les investigacions, els dos viatjaven a més de 200 km / h. Aquell accident ho va canviar tot per als seus companys, com va ser el cas de Bam Margera, qui no va tornar a ser qui havia estat des de la mort del seu amic.

Atrás