Quantcast

La Cerdanya, 10 de maig 2016: ELS MOSSOS DETENEN ELS LLADRES SILENCIOSOS

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns al vespre els presumptes responsables de l’allau de robatoris que afectaven les comarques de Cerdanya i el Ripollès. Es tracta de dos homes de 27 i 41 anys d’edat, de nacionalitat albanesa i amb domicili desconegut. La policia els ha identificat a l’estació de tren de Puigcerdà i durant l’escorcoll, els agents haurien trobat objectes sostrets en els robatoris, eines i una tenda de campanya que utilitzaven per passar el dia a la muntanya, a l’espera d’entrar als habitatges a la matinada, mentre els seus ocupants dormien. Els presumptes autors haurien comès una quinzena de robatoris silenciosos a Cerdanya i una vintena al Ripollès.

Els Mossos havien intensificat la vigilància les darreres hores per trobar els responsables, sobretot a línia de tren, ja que sospitaven que els lladres utilitzaven aquest transport per desplaçar-se. Els detinguts passaran en les properes hores a disposició judicial.