Quantcast

El canvi radical de Marcus Flint de Harry Potter

Els hem vist créixer durant les vuit entregues de la saga Harry Potter , de nens a adolescents, però ara ja són adults i el canvi d'algun dels actors és brutal, sobretot dels que no són tan famosos i van quedar en la nostra memòria amb el paper que interpretaven en les pel·lícules.

Si fa unes setmanes ens vam sorprendre amb el canvi tan brutal de Josh Herdman , conegut pro encarnar Gregory Goyle , l'inseparable company de Draco Malfoy , ara li toca el torn a Jamie YEATES , qui va interpretar a Marcus Flint .

Aquest personatge era el capità de Quidditch de Slytherin i es va enfrontar a Harry Potter en la batalla per capturar la snitch daurada en la segona pel·lícula 'Harry Potter i la Càmera dels Secrets' . És l'única pel·lícula en la qual apareix, però la seva imatge ha quedat gravada en la retina de tots els seguidors i fans de la saga.

Actualment, Jamie té 32 anys i ja no es dedica al món del cinema ni de la televisió, però realitza algunes activitats com a model per a l'agència CCPromodels a Gran Bretanya.