Quantcast

El Teatre Capitol baixa el teló de l'obra de més èxit de la temporada

L'actor català Jordi Díaz ha pres el relleu aquesta temporada a Jordi Martínez en la interpretació d'una de les obres més reeixides de la temporada p rostida a la cartellera teatral barcelonina.

< p> "els homes són de Mart i els do és de Venus" ha tingut una àmplia acceptació entre el gran públic i ha estat el monòleg més apreciat en els últims anys a la capital catalana.

Fins diumenge que ve es pu ede veure l'obra a l'escenari de la sala 2 del Teatre Club Capitol. Aquest és l'espectacle que millor ha reflectit les diferències entre els homes i les dones.

El passat 3 de setembre el actor Jordi Díaz es feia càrrec del monòleg de John Gray donant vida a un expert en relacions de parella que ofereix classes magistrals sobre els diferents comportaments dels homes i de les dones amb molt més humor i complicitat amb el públic.

l'obra, basada en el llibre més vend anat de l'autor, ha estat adaptada per Paco Mir, del Tricicle, i està dirigida per Edu Pericas (Confessions de dones de 30 / Tuppersex).

Des de la seva estrena el passat mes de setembre no poques han estat les ocasions en què es va penjar el cartell de no hi ha entrades.

en aquesta tercera temporada, a les do s anteriors va treure el cap a la cartellera al Teatre principal i al Teatre Poliorama de les Rambles, finalitza amb un bon gust de boca diumenge que ve a la sessió vespertina.

Jordi Díaz ha assumit el repte de Joh n Gray després d'una dilatada trajectòria teatral que inclou títols de tant èxit com "el mètode Grönholm", "P el Davant o pel darrere", "No et vesteixis per sopar", o "Losers" .

"els homes són de Mart i les dones de Venus" és una guia essencial per entendre la parella i està considerada com un dels fenòmens més importa bans de la cultura popular moderna.

l'obra està baseu en el llibre més venut de la darrera dècada i el més conegut que tracta sobre els dos sexes.