Quantcast

Així és Josema, el nou nuvi de Chabelita

Tan sols ha passat una setmana des que Isa Pantoja anunciés en xarxes socials que havia trencat amb la seva parella, Alejandro Albalá . Poc després, la filla de la tonadillera i acudia al plató de 'Supervivientes', com exconcursant i amiga de Dolç, i confessava amb certa ironia al presentador Jorge Javier Vázquez que venia de negre perquè "estava de dol per la seva ruptura" .

Però sembla que aquest 'dol' li ha durat poc ja que segons fonts properes, la jove estaria mantenint una relació amb Josema Ortiz , un jove sevillà i company de treball de la seva cosina Anabel Pantoja , la mateixa que els hauria presentat.

Kiko Hernández < / strong> va ser l'encarregat de desvetllar la identitat del noi a 'Sálvame'. "A continuació, estan a punt de descobrir al futur gendre d'Isabel Pantoja. Comença per J, és sevillà i, com ja expliquem, el jove treballa com relacions públiques en una popular sala sevillana a la qual també treballa Anabel Pantoja" , anunciava el col·laborador.

Quan el nom va sortir a la llum, s'ha pogut conèixer que el jove de 20 anys és molt diferent als ex de Chabelita. Josema té un físic envejable: ros, ulls blaus i cos fibrós , una barreja entre Zac Efron i Justin Bieber. A més, és estudiant d'enginyeria aeronàutica en l'especialització de navegació aèria. Tot un partidàs!