Quantcast

Úrsula Corberó: «En Física o Química follábamos todos con todos»

Una tremenda confessió de Úrsula Corberó ha revolucionat les xarxes socials … però aquest cop ha estat per unes declaracions 'rescatades' d'una entrevista que va concedir a la pàgina web de l' AISGE (Artistes Intèrprets Societat de Gestió).

En ella, l'actriu explicava com va ser la seva etapa a 'Física o Química' , tant amb els seus companys com amb les seves amigues fora de la sèrie.

"les meves amigues, als quinze, es dedicaven a passar-s'ho bé, fumar-se els primers porrillos, lligar, emborratxar-se. I jo no tenia oportunitat de desfasar" , relata.

Però quan se li pregunta per la seva etapa en l'enregistrament de la sèrie d'Antena 3, Corberó es confessa. "Aquest ha estat el meu únic període de no pensar, de gaudi pur. La meva millor època, la més tendra i amistosa. Fur quatre anys de molta eclosió emocional: deu joves guapos, amb treball, diners, fama, imagini" < / em>, relata l'entrevistador.

l'actriu continua fent referència a com gaudia del temps lliure amb els seus companys de sèrie. "Els caps de setmana llogàvem una casa a Segòvia i Javi Calvo es disfressava de botons i ens escrivia històries de por. Després follábamos tots amb tots i ningú s'enfadava . Hi havia molta empatia" , explica sense pèls a la llengua.

Ara, l'entrevista ha estat 'rescatada' per la revista Lectures i molt comentada en xarxes socials.