Quantcast

Samarreta solidària per ajudar als infants del món

Les dues entitats solidàries que es beneficiaran dels diners recaptats per la iniciativa són associacions que tenen com a objectiu millorar la vida dels infants que viuen en zones de risc. Ester Segura coordinadora de l'associació Música per Viure ha explicat que els diners recaptats per la venda d'aquestes samarretes els seran molt útils per dur a terme la feina de l'associació. Música Per Viure ha creat a Nicaragua una escola de música on s'ensenya als nens música per tal que puguin desenvolupar-se. Segura ha explicat que la música «s'utilitza com a element d'integració social» per tal de millorar la dura realitat dels infants d'aquella zona.

L'altra associació que també es beneficiarà d'aquest projecte solidari serà l'entitat Aigua de Coco a qui la ronda per a la infància ja va destinar els beneficis que va recollir ara fa dos anys. Mateu Lòpez d'Aigua de Coco ha explicat que l'objectiu de l'associació és lluitar per l'escolarització dels infants, així Lopez ha explicat que l'explotació infantil encara és molt present, «A Madagascar hi ha un 25% d'explotació infantil i a Cambodja un 45%» ha detallat. Aquestes iniciatives ajuden molt tal com va poder comprovar sobre el terreny en un desplaçament que va fer fins a Cambodja.

Les samarretes estaran a la venda fins a esgotar les existències i la donació dels beneficis que s'hagin recaptat es farà un cop acabada la cursa.