Quantcast

Ana Duato, a l'Audiència Nacional: "Tinc la consciència molt tranquil·la"

L'actriu Ana Duato, acusada costat del seu company de repartiment a la sèrie 'Cuéntame', Imanol Arias, de delictes fiscals comesos a través del bufet d'advocats Nummaria, ha assegurat aquest dimarts que se sent "molt traïda " pel responsable de l'esmentat despatx legal i ha destacat que té " la consciència molt tranquil·la " perquè ha regularitzat i tributat les quantitats presumptament defraudades a la Hisenda Pública .

Duato ha acudit a primera hora del matí a l'Audiència Nacional al costat del seu advocat, Enrique Molina, que també representa l'exsecretari general del PP de Madrid, Francisco Granados, en el cas púnica. Ha recollit la interlocutòria en què el jutge Ismael Moreno admet a tràmit la querella de la Fiscalia Anticorrupció contra Nummaria i diversos dels seus clients.

La protagonista de 'Cuéntame' ha demanat als mitjans de comunicació "respecte" i "paciència" perquè la seva situació no es converteixi en "un circ mediàtic" en el qual no li agradaria participar-hi. Després d'això, ha assegurat que és client "de bona fe" del bufet i ha afegit que tenia plena "confiança" a Fernando Peña que, a més de dirigir el despatx és "secretari de l'Acadèmia de Televisió i inspector d'Hisenda" .

el seu advocat defensor ha destacat que el seu client desitja declarar abans possible per evitar el "dany personal" que la causa arran de l'operació 'City' li està ocasionant, alhora que ha defensat que "no hi ha cap infracció tributària ni cap delicte" ja que < strong> van donar totes les explicacions pertinents a Hisenda i regularitzar les quantitats reclamades.

per la seva banda, Imanol Arias, que també ha comparegut al jutjat perquè li fos notificat la interlocutòria del magistrat, no ha volgut fer declaracions.

La Fiscalia Anticorrupció a excusa als actors Imanol Arias i Ana Duato de defraudar un total de 2,98 milions d'euros procedents principalment de la seva participació en la sèrie televisiva 'Cuéntame cómo pasó'. En concret, Arias hauria ocultat al fisc 2.180.000 entre 2010 i 2014, i Duato no hauria tributat 794.389 euros entre 2010 i 2012.