Quantcast

Javi Gómez parla de la seva 'desaparició' de La Sexta

Als espectadors de La Sexta, segur que la cara d'aquest periodista els resulta molt familiar tot i que porta un temps desaparegut de la petita pantalla. Es diu J avier Gómez Santander , i durant els primers anys de la cadena va ser home del temps , per després convertir-se en el director de 'La Sexta Columna'. No obstant això, després li vam perdre la pista …

Recentment ha començat a aparèixer de forma puntual per col·laborar en 'Més val tard', i aquest cap de setmana va aparèixer a 'la Sexta Nit 'com nou analista, segons recull Vertele. A més, dissabte es va publicar un article seu a El Mundo que ha donat molt que parlar. Es diu 'La Rampa' i en ell parlava del seu germà, que va morir per un càncer de tiroide, i dels esforços que va haver de fer la seva família perquè en el seu edifici fessin una rampa que li permetés moure més fàcilment amb la seva cadira de rodes.

Arran d'aquest article, Javi Gómez ha estat entrevistat a la Cadena Ser, on ha aprofitat per explicar els motius que el van portar a desaparèixer de La Sexta.

Quan li van preguntar si li havia passat alguna cosa especial per recordar ara aquell moment en l'article, va admetre que si. " Jo en aquests mesos estic tancant molts caps i enfocant la vida molt bé … Fa dos anys m'estaven dient: " Xaval, et jubilem ". Dirigia un prime time de política des dels 28 anys, i em van dir que amb aquesta medicació no podia treballar més. Començo llavors a construir rampes ", ha assegurat.

No obstant això, Gómez va anunciar que "ja he tornat a dirigir sense problemes, no m'han jubilat". A més, ha avançat que aquest mateix divendres els metges li van a donar l'alta de manera definitiva. "Crec que aquesta setmana és molt de rampes, i el que ha passat amb aquest article és gairebé metafòric".

"Tinc un cert pudor natural a parlar en primera persona, però m'he sentit molt còmode desnudándome" , va confessar Javi Gómez.