Quantcast

Frikidoctor, el 'youtuber' que prediu els capítols de Joc de Trons

Frikidoctor és probablement l'home que més maldecaps està provocant en aquests moments a la HBO, la productora de Joc de Trons. I tot per la seva obstinació a 'spoilear' cada capítol abans que succeeixi. El curiós del tema, és que en la sèrie ningú té ni idea de com pot endevinar tot el que passarà, sobretot quan no s'ha filtrat ni un sol detall de la nova temporada.

El medi Business Insider va descobrir a aquest 'youtuber' un dia abans de l'emissió del tercer capítol de la sisena temporada i li va anomenar "spanish spoiler". La HBO va decidir retirar l'últim vídeo pujat per ell reclamant els drets de copyright.

El youtuber dóna la seva versió del que ha passat la setmana passada. "El vaig pujar divendres. Passen dues hores i em trobo amb un missatge de Youtube en què em diuen que s'ha retirat aquest vídeo a petició d'HBO per infracció de copyright i que la detecció del contingut ha estat manual" < / em>, diu Frikidoctor. "No hi ha ni una sola imatge, ni un sol fotograma, ni un sol frame d'HBO. Sóc jo parlant-li a la càmera i explicant el que crec que passarà en el capítol" , matisa.

El que li preocupa a la HBO és que hi hagi un talp dins de la sèrie que estigui filtrándole tot el que passarà. De moment, el youtuber està pensand a prendre accions legals contra la cadena perquè considera que és un atac a la seva llibertat d'expressió.