Quantcast

Un home apunyala diverses persones a Munic a crit de 'Al·là és gran'

Un home ha apunyalat amb un ganivet a diverses persones aquest matí als voltants d'una estació de tren de Munic . Es confirma que hauria entre quatre i cinc ferits greus , dels quals es tem per la vida de, almenys, dos d'ells.

Els testimonis i les fonts policials que assenyalen l'agència AP asseguren que l'agressor va cridar ' Al·là és gran ' mentre atacava als transeünts. No obstant això, la policia no ha indicat, de moment, que es tracti d'un atac gihadista .

El succés ha tingut lluitar a l'estació de tren de Grafing, de l'est la ciutat alemanya, al districte de Ebersberg, sobre les 04:50 de la matinada, que ara roman tancada, i l'autor de les ganivetades ha estat detingut.

La policia està investigant els fets i no es descarta cap hipòtesi. Alemanya no ha patit mai un atac gihadista de les característiques de França o Bèlgica.