Quantcast

Així han canviat els representants d'Espanya a Eurovisió

-

1
Espanya ha perdut la poca esperança que tenia a guanyar algun dia el festival de Eurovisió , enc

Espanya ha perdut la poca esperança que tenia a guanyar algun dia el festival de Eurovisió , encara que tot pot ser. La nostra representant d'aquest any, Barei, marcarà un abans i un després amb la seva candidatura íntegra en anglès i pot ser que tingui alguna que una altra possibilitat de ficar-se al Top Ten, malgrat que les apostes cada vegada la manen més i més avall . Molta feina i molt esforç que, moltes vegades, no s'han vist recompensats. Des de 2004 i fins a 2012, amb Pastora Soler, el nostre país no va aconseguir passar dels últims llocs i dels vots irrisoris. Vam tornar a repetir gràcies a Ruth Lorenzo en 2014, i està per veure aquesta edició. La maledicció dels últims afecta tots els artistes que per allí passen, encara que uns han tingut molta més trajectòria que altres. Repassem què ha estat dels representants de Eurovisió espanyols dels últims anys. Lucía Pérez Amb 'Que no m'ho treu ningú' va quedar penúltima amb només 50 punts, en el lloc 23 de 25, després d'un munt de crítiques per part dels eurofans espanyols a la seva cançó. No convencia i es va emportar un desengany en Eurovisió 2011 després d'haver estat escollida per un jurat professional. La jove cantant va seguir en el món de la cançó, encara que no va arribar a triomfar amb cap discogràfica a nivell nacional i col·labora en la televisió de Galícia, la seva terra natal, des del seu pas pel festival cantant en diferents programes. Fa unes setmanes el seu nom va tornar a aparèixer després d'una sonada polèmica amb Edurne , representant d'Espanya a Eurovisió el passat any 2015, a causa que Pérez la va acusar de no haver volgut cantar amb ella al programa 'Luar', de la televisió autonòmica gallega. «Com veig que molts em pregunteu què va passar el divendres amb Edurne, vull aclarir que des del programa se'ns va proposar cantar juntes i jo, per la meva banda, vaig posar totes les facilitats des d'un principi. la resta ja ho podeu deduir. Molts petons i que no pari la música «, va escriure la jove. Edurne no va callar a Twitter i la va contestar que «no sóc de donar consells, però abans de jutjar cal estar molt segur de la veritat. I ara també podeu deduir «. La polèmica estava servida.

Atrás