Quantcast

Què ha estat dels alumnes de 'Curso del 63'?

-

1
L'any 2009, important el format d'altres països amb gran èxit com el Regne Unit, França o

L'any 2009, important el format d'altres països amb gran èxit com el Regne Unit, França o Alemanya, Antena 3 va decidir emetre 'Curso del 63', un reality de convivència de 20 joves en un internat on uns disciplinats professors es s'encarregaven de controlar el seu caràcter. en línies generals, es tracta d'alumnes molt problemàtics i rebels que posen contra les cordes a tot el professorat, qui acaba perdent els papers en la gran majoria d'ocasions i que provoca que els joves acabin gairebé sempre o castigats o abandonant el reality farts pel caràcter dels docents. Abandonaments, expulsions … altres sortint amb el graduat. Ull als alumnes! ¡Aneu a flipar amb el canvi d'alguns! Ana Julia Jiménez Ortiz Una de les graduades amb nota de la primera edició de 'Curso del 63' va ser Ana Julia, una jove malaguenya de 19 anys que es confessava com a «bona gent» i que deia estar «més boja que una cabra». Unes paraules que es van confirmar un any després de deixar el reality quan va aparèixer completament despullada a la portada de la revista 'Interviu'. «M'he augmentat el pit. Ara em vindria bé el sostenidor de Sant Sever», explicava el 2010, fent referència al seu pas per 'Curso del 63'. A la vida real, tal com va confessar en aquesta revista, les seves notes són un autèntic desastre, una cosa que concorda amb el seu poc èxit amb els nois. «No em surt nuvi, algun rotllet he tingut», aclaria Ana Julia. En el seu perfil d'Instagram, la jove malaguenya es declarés en l'actualitat com Noia Disney per naturalesa, model, ballarina … i administrativa! Al final sembla que sí que ha acabat estudiant alguna cosa …

Atrás