Quantcast

Encamp promociona la seva oferta turística a Expovacaciones

La parro'quia d'Encamp ha participat, aquest cap de setmana, en la fira Expovacaciones de Bilbao amb un estand per donar a cone'ixer Encamp i el Pas de la Casa. Així, s'ha aprofitat aquesta participació per promocionar el turisme actiu a la parro'quia i informar de les pro'ximes activitats que hi tindran lloc com l’Overland, el trial, la travessa de muntanya, la Purito o l’Spartan, entre d’altres.

Durant tot el cap de setmana representants del Departament d'Esports i Turisme han informat tots els assistents de l'oferta turi'stica de la parro'quia encampadana i segons han valorat els responsables, la fira ha estat molt favorable, ja que molta gent s'hi ha apropat per descobrir tota l'oferta turi'stica d'Encamp. Fins i tot, en aquesta ocasio', s'ha esgotat el material promocional que es va preparar per repartir a tots els interessats.

Segons han destacat els representants encampadans que han participat a la fira Expovaciones «han estat molts els turistes que s'apropaven a l'estand per demanar informacio' de la parro'quia i fins i tot del pai's». Tot i aixi', han afegit que molta de la gent que va demanar informacio' ja coneixia el Principat d'Andorra.

Aquesta accio' s'emmarca dins del projecte de promocio' turi'stica de la parro'quia que organitza el Comu'. A aquesta iniciativa s'hi sumen altres projectes com per exemple la participacio' en diverses fires o be' les promocions que es fan al Palau Blaugrana, entre altres propostes.