Quantcast

Andbank dóna suport a la Fundació Fero per a la investigació contra el càncer

La cerimònia de lliurament de la Beca Fero va tenir lloc aquest dilluns a Barcelona, en el marc d'un sopar de recaptació de fons que va comptar amb l'assistència del Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comín; el president de la Fundació Fero, José Baselga, i una gran representació de la societat catalana.

La beca, dotada amb 70.000 euros, va ser atorgada a la doctora Beatriz Morancho de l'Institut Oncològic de la Vall d'Hebron, investigadora de càncer, biòloga cel·lular i molecular que desenvolupa la seva tasca en el laboratori del doctor Joaquín Arribas al Vall d'Hebron Institut Oncològic, amb el seu projecte d'immunoteràpia per tractar el càncer de mama i colorectal.

Andbank recolza des de fa diversos anys la Fundació Fero com a part del seu programa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) amb l'objectiu de fomentar la recerca contra el càncer i el tractament oncològic a Espanya.

Durant els més de 85 anys d'història, Andbank ha participat en diferents iniciatives per promoure l'esport, la cultura, el medi ambient, i l'entorn empresarial. A més, amb l'Associació Solidària de Col·laboradors d'Andbank (ASCA), es poden engegar les accions liderades per col·laboradors de l'entitat tant en l'àmbit local com global.