Quantcast

Alt Urgell, 9 de maig 2016: LA SEU DESTINARÀ 2,1 MILIONS A INVERSIONS

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha presentat, aquest dilluns, l'apartat d'inversions del Pressupost municipal per enguany.

33 actuacions diferents comformen el Pla d'Inversions 2016 al que s'hi destinaran 2,1 milions d'euros.

L'objectiu principal de les actuacions es millorar les infraestructures, espais i serveis públics de la ciutat. De fet, més de ¾ parts de les inversions es destinaran a la via pública.

Dels més de 2,1 milions amb que compta el pressupost, pràcticament la meitat se'ls emporta la remodelació de la plaça Joan Sansa, que es convertirà en el gran projecte urbanístic d'aquesta legislatura.

També destaca l'arrejament dels carrers més importants de la part baixa de Castellciutat que actualment es troben molt degradats.

Les inversions d'enguany es faran amb 1,1 milions del romanent de tresoria i amb una petició de prèstec d'1 milió d'euros. Des del consistori afirmen que el crèdit sol·licitat no farà augmentar el deute municipal a finals d'any.

Més enllà de les grans actuacions centrades a Castellciutat i Joan Sansa es contemplen inversions de més de 60.000' per millorar el magatzem del Banc dels Aliments, l'obertura del Carrer Canonges i la millora del teulat de l'Ajuntament.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, Alcalde de la Seu d'Urgell – JESÚS FIERRO, Tinent d'Alcalde de la Seu d'Urgell