Quantcast

La Cerdanya, 9 de maig 2016: L'ASSOCIACIÓ DE COMERÇ RENOVA LA JUNTA

L’Associació de Comerç de Puigcerdà ha renovat la junta, després de la dimissió de la que fins ara era la presidenta de l’entitat, Marina Clot. L’assemblea dels comerciants, celebrada dimecres passat, ha situat Mari Carme Cardoso de presidenta i Teresa Solé de vicepresidenta. Gonzalo Sanjuan continua com a secretari i tresorer; Marta Rufiandis és la nova vocal primera; Mercè Camprubí, la vocal segona; i com a noves vocals entren Anna Marín, Isabel Peinado i Judith Trillas. Els objectius que es marca la nova junta és seguir dinamitzant el comerç de la vila a través de diverses accions de promoció, com ara la participació al Cerdanya 19, una iniciativa impulsada des del Patronat de Turisme de Cerdanya. Durant un cap de setmana, allotjaments, restaurants i empreses de lleure oferiran paquets per només 19 euros.

Una de les accions promocionals que està organitzant l’associació és una nova edició de la White Shopping Night, que es farà el dijous 14 de juliol. Els botiguers obriran els seus establiments fins tard per tal de recuperar els clients de la comarca, oferint-los una nit de compres amb activitats paral·leles.

La nova junta de Comerç comença a treballar amb la voluntat de mantenir-se durant els propers quatre anys i amb el propòsit de convertir Puigcerdà en una gran centre comercial tant a l’hivern com a l’estiu

Parlen al vídeo: MARTA RUFIANDIS, REGIDORA COMERÇ PUIGCERDÀ