Quantcast

El Rei, a una dona gran que li demana feina per als joves: "Jo arribo on arribo"

Durant el matí d'aquest dilluns Felip VI ha presidit el lliurament del X Premi Carles V a la professora Sofia Corradi , impulsora del programa Erasmus, al Monestir de Yuste .

Abans de la cerimònia, el Rei s'ha acostat a les persones que esperaven la seva arribada i ha estat quan s'ha produït l'anècdota del dia. Una senyora li ha demanat explicacions al monarca davant la falta de treball que pateixen els joves , entre ells, els seus propis néts.

"Tots els anys et dic el mateix ", li tutejava la senyora, a la qual Felip VI li ha acabat dient: " Jo arribo on arribo ".

Posteriorment, durant el lliurament de premis, el Rei ha advertit que la UE necessita més que mai " compromís, decisió i responsabilitat " , així com mobilitzar els seus ciutadans "a favor de la integració, la unitat i el progrés" , perquè "Europa és més forta que totes les incerteses que planen sobre el món d'avui" .