Quantcast

MYHYV: Isaac, nou pretendent de Sofia

Sofia va somiar amb complir els divuit anys quan era menor d'edat. El seu objectiu era pretendre a Isaac, tronista del qual la jove estava enamorada al seu moment. El ja extronista de "Dones i Homes i Viceversa" va tornar al programa amb l'objectiu que ell sigui qui enamori Sofia en aquesta ocasió. Isaac va estar un temps amb Triana, però un cop finalitzada la història amb ella, ha tornat al programa per donar una sorpresa a l'actual tronista.

Emma va anunciar a Sofia que tenien preparada una sorpresa per a ella, cosa que enervar la jove. El moment més emocionant per ella va ser quan va veure a Isaac baixar les escales del plató. La noia es trobava tan nerviosa que el mateix Isaac va ser qui es va veure obligat a tranquil·litzar a força d'alguna broma. Sofia va estar bojament enamorada d'Isaac , com bé hem esmentat, però ella ni en el millor dels seus somnis imaginava que algun dia li veuria baixar les escales dirigint-se a ella.

"Tu m'has demanat, ja que anem a provar" , va respondre Isaac a la tronista del programa quan ella li va preguntar que feia allà. La inesperada visita d'Isaac no va del tot bé a alguns tronistas, que es temien el pitjor. Hugo es va atrevir a criticar Isaac al plató, però la resposta no va trigar a arribar per part del nou pretendent de Sofia.