Quantcast

La transformació d'una dona de 80 anys en ser maquillada

Tea Flego és una maquilladora croata de primer nivell. S'ha fet famosa gràcies a un mètode que consisteix a combinar tons clars i foscos en el maquillatge. L'objectiu és dissimular els imperfectes de la cara i ressaltar les millors zones. En el món del maquillatge, aquesta tècnica és coneguda com el Contouring .

La croat va tenir la idea de canvi d'imatge a la seva àvia Livia, de 80 anys d'edat. L'objectiu de la jove era clar: rejovenir a la seva àvia al màxim. "El meu àvia sempre va ser el meu model. Sempre li va encantar el maquillatge i no li suposava cap problema", deia Tea Flego en les seves declaracions a BuzzFeed.

La jove maquilladora va voler compartir les imatges en què s'apreciava el canvi de l'anciana a les seves xarxes socials. La imatge va impactar per complet als usuaris de Instagram , que van poder veure com la senyora de 80 anys rejovenia uns 20 anys després del maquillatge.