Quantcast

El vídeo de la brutal pallissa a una jove es torna viral

Un cop més, les imatges d'una brutal pallissa entre adolescents s'ha tornat viral a les xarxes socials, però lluny de conscienciar a la resta d'estudiants, la qual cosa ha generat són les contínues burles a la agredida.

Els fets van tenir lloc a l'entrada del Gleniffer High School a Paisley (Escòcia), quan una jove, tal com s'aprecia en les imatges, és agredida per una altra companya que l'esperava a les portes del centre educatiu.

Només arribar, l'agressora agafa a la víctima pels cabells i comença a donar-li cops de peu fins al moment en què la segona aconsegueix desfer-se. A més, ningú dels allí presents va ser capaç d'ajudar a la víctima. És més, molts es dedicaven a animar l'agressora a que seguís pegant-li.

Els fets van ser denunciats per la mare, però informa que les imatges, lluny de conscienciar i avergonyir pel succeït, ha fet que la pressió a la seva filla augmenti.

Segons explica la mare de la estudiant a dailyrecord, el vídeo "va ser publicat al Facebook i, quan ella va tornar a l'institut, els altres estudiants van començar a burlar-se d'ella. Sincerament, això és nauseabunda" .