Quantcast

Iglesias i Garzón es comprometen amb Frank Cuesta a acabar amb el Toro de la Vega

«Escric aquesta carta sense cap esperança de resposta però amb una intenció molt clara (…) M'agradaria saber quina és la seva opinió sobre l'anomenada » FESTA DEL BOU DE LA VEGA «. Jo es la defineixo i vostès contesten si volen, o es si s'atreveixen. Hi ha un bou i un munt de mascles ibèrics muntats a cavall que intenten travessar-. el que el mata és el mascle ibèric de l'any . Bàsicament és humiliar, perseguir, atacar, torturar i assassinar un animal sense raó llacuna i simplement pel fet de guardar una tradició medieval. ¿Donen suport aquest festa? «.

Aquestes paraules corresponen a Frank Cuesta , presentador de 'Wild Frank', que ha demanat suport al rei Felip VI i als principals líders polítics d'Espanya per saber si donen suport al festeig que se celebra a Tordesillas (Valladolid).

De moment, Alberto Garzón, líder d'Esquerra Unida, i Pablo Iglesias, el seu homònim a Podem, han estat els únics polítics que han contestat, a través de les xarxes socials, l'aventurer.

el líder de Podem ha estat el més clar, assegurant que no li agrada gens el maltractament animal i ha reiterat el seu compromís en el que si el seu partit guanya les eleccions «prohibirem el bou de la Vega ipso facto «. Garzón, per la seva banda, no ha estat tan contundent i ha assegurat que li «sembla una barbaritat», una celebració al qual «mai cridaria cultura al que és tortura».