Quantcast

L'ONCA i Enrique Tellería tanquen el XII Cicle al Palau

El programa estarà format per algunes de les obres més emblemàtiques de l’autor, Astor Piazzolla, com 'Milonga del ángel, Invierno porteño' de l’obra 'Las estaciones porteñas', 'Adiós Nonino' i 'Libertango'. També comptarà amb la popular composició 'El día que me quieras' de Carlos Gardel, autor molt significatiu per l’evolució del tango. Es presentaran també dos obres del mateix solista, 'De la villa' i 'For you princess', aquesta darrera dedicada a la seva esposa, desapareguda recentment. I donant títol al concert, s’interpretarà 'La cumparsita' de Gerardo Matos Rodríguez.

Enrique Tellería és un músic uruguaià que comença de molt petit els estudis i és considerat un dels experts del bandoneó. Ha col·laborat amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, New Tango Ensemble (Barcelona), Sinfónica de Sevilla, Banda Sinfónica de Madrid, Banda Simfònica de València i Banda Municipal de Barcelona, entre d’altres. També ha actuat amb formacions europees com l’Orquestra de Mainza, Varia-Ensemble Music, HR Big Band i la Filharmònica de Reutlingen.