Quantcast

José Fernando se tatúa la cara de Rocío Jurado en el brazo

El proper 1 de juny es compleixen ja 10 anys de la mort de Rocío Jurado, però la seva música continua sent referència per a molts, la cantant segueix estant molt present en la vida de de la seva família i les seves persones més properes.

No són poques les vegades que la seva família la homenatja, i ara que s'acosta l'aniversari de la seva mort , el seu fill José Fernando ha volgut recordar-la a la seva manera. El fill de Rocío Jurado i Ortega Cano s'ha tatuat la cara de la seva mare al braç esquerre, i després ha presumit del resultat a les xarxes socials.

"La més gran, la més guapa", va escriure José Fernando costat de la imatge del tatuatge que va pujar a les xarxes socials.

A José Fernando la mort de la seva mare el va afectar moltíssim, i el jove ha passat ratxes veritablement complicades. Problemes amb la justícia, amb les drogues … No obstant això, d'un temps ençà sembla que el fill de Jurat s'ha centrat una mica i també ha aconseguit recuperar-se de les seves addiccions.