Quantcast

Albert Rivera i la seva semblança amb Avelino, jugador de l'Sporting de Gijón

El seu nom és Avelino , va jugar al Sporting de Gijón durant els anys 90 i, encara que tot just va ser massa conegut, múltiples blocs estan tornant a treure la seva cara en un crom perquè s'assembla moltíssim, per no dir que és pràcticament igual, a Albert Rivera . La seva semblança és més que raonable i ja va sortir a la llum en l'anterior campanya electoral després que aparegués publicat a Forocoches .

Diuen que tots tenim un doble en alguna part del món i el líder de Ciutadans sembla que el va tenir fa un parell d'anys, quan ell només era un jovenet. Avelino Riopedre es va formar al planter del Sporting i va estar amb ells fins que van descendir a segona divisió, era migcampista i es va retirar fa gairebé 10 anys al Martos CD.

Moltes són les bromes que corren per les xarxes sobre el doble de Rivera , del que diuen qu i "sempre jugava per banda dreta, encara que li agradava amargar cap al centre ". Sens dubte, el passat del polític va passar pel camp de joc.