Quantcast

Una ex de Samuel Eto'o: "Li encantava veure al llit amb un altre home"

Samuel Eto'o es va mostrar, sempre, com un jugador clar i concís en les rodes de premsa. Una sinceritat que sembla que va inspirar a Nathalie Koah, la seva exparella, per publicar un incendiari llibre anomenat 'Revenge Porn' ( 'La venjança porno', en castellà) en què revela alguns dels secrets sexuals més íntims del futbolista camerunès.

en una entrevista amb 'France 24', Koah ha revelat que es va sentir humiliada durant els set anys de relació en què va estar amb Samuel Eto'o, del 2007 al 2014, de la mateixa manera que ha confessat que va patir maltractament psicològic per part del futbolista, una cosa que s'ha prolongat després de la seva ruptura per evitar que publiqués aquest llibre.

"Vull que se sàpiga la veritat de la relació. Li agradava que quan arribés a casa jo li estigués esperant amb una altra i fer l'amor dels tres. També li agradava fer-se fotos amb altres noies i mandármelas a mi. Li encantava veure com em ficava al llit amb un altre home ", ha apuntat Nathalie Koah a la televisió francesa.

de moment, l'exjugador del Barça no ha fet cap declaració al respecte encara que és bastant probable que aquest capítol no es quedi aquí i acabi en els tribunals. Qui dóna més?