Quantcast

L'ensurt de Sergio Ramos i Pilar Rubio en l'aniversari del seu fill

Aquest cap de setmana ha estat molt especial per a Sergio Ramos i Pilar Rubio , ja que han celebrat el segon aniversari del seu fill gran, Sergio Ramos Jr. La feliç família va organitzar una gran festa per al petit a casa de la Moraleja i, pel que es pot veure en les imatges que han compartit a les xarxes socials, s'ho van passar d'allò més bé.

No obstant això, la celebració podia haver acabat realment malament, segons ha publicat Vanitatis. I és que, un dels dos grans pastors alemanys (Jagger i Lizzy) que tenen el futbolista i la periodista va atacar a l'encarregada del càtering.

Rubio i Ramos es van emportar un bon ensurt en veure el que passava, però per sort van aconseguir reduir l'animal i la cosa no va anar a més. A més, com la parella té una molt bona relació amb l'afectada, tots van poder gaudir de la festa amb normalitat.

Per sort, aquest incident no ha entelat la bonica celebració del segon aniversari del primogènit de la parella. "Fa dos anys vas donar un nou significat a les nostres vides. Terratrèmol i dolçor a parts iguals. Et volem!" , va escriure la col·laboradora d' 'El Hormiguero' a Instagram. Per la seva banda, Ramos també va voler felicitar a través de les xarxes socials: "Vas arribar fa dos anys i vas canviar les nostres vides per sempre. Felicitats fill i gràcies! Et volem".