Quantcast

Mata al seu germà d'un tret en una discussió per una hamburguesa

La Policia de l'estat de Florida ha detingut un home de 25 anys com a responsable de la mort del seu germà gran , un jove de 28 anys, segons informen els mitjans locals. Pel que sembla, tal com relaten les primeres investigacions, una forta discussió per una hamburguesa amb formatge que hi havia a casa va provocar la disputa entre tots dos i el fatal desenllaç.

Les informacions apunten, de la mateixa manera, que la mare del mort i que l'homicida van arribar a l'habitatge familiar amb menjar i després de haver ingerit una gran quantitat d'alcohol a diversos bars propers.

El menor de la família va argumentar als agents que la mort del seu germà va ser "un accident", ja que no va suportar que es burlés d'ell i que no el deixés menjar una de les hamburgueses amb formatge que havien anat a comprar per sopar.

l'homicida va avisar la Policia d'aquesta circumstància, igual que la mare, la qual va avisar el servei d'emergències que un dels seus fills era mort i demanava que arribessin a casa seva per portar a l'altre a la presó.