Quantcast

Escaldes-Engordany preveu restablir el subministrament d'aigua dimarts al matí

El Comú d'Escaldes-Engordany ha informat que el subministrament d'aigua s'ha tallat novament a les 15 hores d'aquest dilluns perquè els nivells de terbolesa han superat els límits permesos. Així, els tècnics i operaris de CAPESA treballaran durant tota la nit a la captació d'aigua i a l'Estació de Tractament d'Aigua (ETAP) perquè quan baixin els nivells de terbolesa es pugui omplir el dipòsit de nou. L'objectiu és que el servei es pugui restablir aquest dimarts al matí, però l'aigua no serà apta per al consum humà, a l'espera de disposar dels resultats de les analítiques.

Des de la corporació s'ha assegurat que, arran del tall, s'ha informat la població, els hotels i establiments de la parròquia, els centres escolars i el Ministeri d'Educació. Aquest dimarts al matí es procedirà a distribuir garrafes d'aigua per al consum humà a les escoles i també per a la població en general, amb un punt de recollida al Prat Gran a partir de les 11 hores.