Quantcast

Tragèdies del passat d'alguns concursants de 'Supervivientes'

-

1
Dolç Tot just coneixíem detalls de la vida de Dolç abans que entrés a 'Supervivientes&#039

Dolç Tot just coneixíem detalls de la vida de Dolç abans que entrés a 'Supervivientes', més enllà de per ser la mainadera de Chabelita. Quan la filla d'Isabel Pantoja es va convertir en concursant de 'Supervivientes', ella no va dubtar a defensar-la perquè sempre l'ha intentat protegir de qualsevol polèmica, i ambdues mantenen una relació molt especial. Ara, és ella la que ha entrat a 'Supervivientes', i tot just dues setmanes després d'arribar a Hondures, ha sortit a la llum la seva tràgica infància. La prima de Dulce ha anat al plató de 'Sálvame', i ha donat detalls de la vida de la mainadera, que és bastant desconeguda. Conchi ha revelat que «ha tingut una infància dura», ja que la seva mare es va morir quan Dolç tot just tenia 12 anys. «Dolç era molt introvertida, molt tímida, els costava molt parlar, relacionar-se amb els altres. La seva infància va ser molt dura perquè en la seva família eren bastant pobres, encara que no fins al punt d'haver passat fam, gràcies a Déu «, va assegurar Conchi. La mort de la seva mare va marcar molt a Dolç. «El seu pare és com si mai hagués existit, ja que no s'ha fet càrrec dels seus fills», va dir Conchi, pel que a Dolç li va tocar tirar endavant els seus cinc germans. A més, la seva cosina ha confessat que per les nits «Dolça plorava molt.

Atrás