Quantcast

L'UdA oferirà un seminari sobre intel·ligències múltiples al juny

La Universitat d'Andorra (UdA), dins del marc del Cicle de Perfeccionament Professional 2016, oferirà una tercera edició del seminari titulat 'Les intel·ligències múltiples a l’aula: com programar a partir de les intel·ligències múltiples'. Aquest seminari s'adreça a estudiants i professionals de l’educació de maternal i primera i segona ensenyança i s’impartirà a la mateixa Universitat els dies 17 i 18 de juny. La preinscripció està oberta fins al 3 de juny i el preu és de 80 euros.

L’objectiu del curs, finançat en un 20% per la Fundació Crèdit Andorrà, és dotar els professionals de l’educació amb els coneixements necessaris per aplicar la teoria de les intel·ligències múltiples a les seves pràctiques pedagògiques. En les últimes dècades la intel·ligència ha passat d’entendre’s estàtica i única a dinàmica i múltiple i els professionals de l’educació cada vegada són més conscients de la diversitat intel·lectual a l’aula. En aquest canvi de paradigma les pràctiques pedagògiques poden servir per acompanyar els alumnes en el desenvolupament de les competències diverses, un treball que incideix «molt positivament en l’autoestima i la motivació», segons constaten des de l'UdA. En el seminari s’aprendrà a crear propostes d’aula a partir de les intel·ligències múltiples, es veuran molts exemples i es treballarà en grups per programar a partir de la teoria.