Quantcast

El Comú de Sant Julià de Lòria assumirà la producció de l'ENA

La Fundació ENA està formada pel Govern d’Andorra, el Comú de la Massana i la Fundació Crèdit Andorrà, i ha volgut comptar amb la col·laboració del Comú de Sant Julià de Lòria per tal d’expandir el projecte a escala nacional.

L’acord estableix que el Comú s’encarregarà de les tasques de producció mitjançant el seu equip de gestió cultural, encapçalat per la cap de cultura. Aquestes tasques inclouen el control pressupostari dels projectes de l’ENA, la supervisió de l’activitat i la proposta d’activitats paral·leles i relacionades amb la finalitat de l’ENA.

Atès que el teatre de les Fontetes és la seu habitual de l’ENA i que el Centre Cultural de Sant Julià serà teatre soci col·laborador de l’ENA, les obres previstes per a la temporada 2016 es representaran als dos escenaris. Algunes d’elles s’estrenaran a les Fontetes i d’altres al Centre Cultural i de Congressos Lauredià i després podran tornar a representar-se a l’altre escenari.

Mitjançant el conveni, a més, el Comú de Sant Julià posarà a disposició de l’ENA espais d’assaig i un espai de magatzem per guardar les escenografies dels projectes d’arts escèniques. Per la seva banda, l’ENA incorporarà el logotip del Comú a tota la seva imatge gràfica com a soci col·laborador.

El conveni signat aquest dilluns té durada d’un any però es podrà renovar anualment. Durant els propers dies està prevista una reunió del Patronat de l’ENA i es presentarà el cartell de representacions per a la temporada 2016.