Quantcast

Barça i Madrid es jugaran la Lliga després de la derrota de l'Atlètic

L'Atlètic de Madrid cau de la disputa pel títol de Lliga després de la seva derrota al camp del Llevant. Encara que Fernando Torres va avançar als matalassers al minut 1 del partit, Víctor Casadesús i Rossi li han donat la volta a un partit malmès per als del Simeone. En un estadi mig buit i copat per l'afició atlètica, els matalassers van estar desafortunats, potser per sentir-se massa segurs.

Tot i que, després del descans, Simeone va treure a Griezmann i Carrasco per tirar tota la carn la graella, els matalassers no van aconseguir crear ocasions de gol. A la vora del final, una contra liderada per Morales i, finalment cedida a Rossi els va donar l'estocada final.

El Barça, per la seva banda, ha aconseguit dominar des del principi el derbi amb un Messi que va saber desplegar tot el seu futbol i va obsequiar als seus seguidors amb un golàs de falta directa. Després de la maneta a l'Espanyol els blaugranes ja només depenen de si mateixos: si guanyen el cap de setmana que ve a Los Cármenes, on s'enfrontaran al Granda, donarà igual el que faci el Reial Madrid.

El Reial Madrid també ha imposat el seu joc al Bernabéu, on la vista del València no sempre és fàcil, amb doblet de Cristiano Ronaldo , qui va donar mostres de la seva efectivitat. Va destacar també la direcció de Toni Kroos i el paper de Kiko Casilla , encomiable. Els blancs són els únics que encara poden disputar-li el títol al Barça.