Quantcast

Ordino tindrà un mallot commemoratiu de l'arribada del Tour de França a Arcalís

El projecte forma part d'una se'rie d'accions que es portaran a terme des de la conselleria de Dinamitzacio' i Comerc' els dies 8, 9 i 10 de juliol a tota la parro'quia. Per implicar als establiments comercials s'han convocat diferents reunions i s'esta' treballant en un programa d'activitats lu'diques i culturals per a tots els pu'blics. L'edicio' de 400 mallots es distribuira' entre els voluntaris i es posara' a la venda a l'Oficina de Turisme, tot i que tambe' es comercialitzara' en altres punts de venda a la parro'quia com als Planells, al camp de neu d'Ordino-Arcali's, o al Centre Esportiu d'Ordino, entre d'altres.

L'acte de signatura ha anat a ca'rrec del co'nsol major Josep A'ngel Morte's, el sotsdirector general Banca pai's d'Andbank, Josep Maria Cabanes i la directora de ma'rqueting Global d'Andbank, Nu'ria Rocamora.