Quantcast

TVE podria trencar el contracte amb la productora 'Cuéntame'

La intervenció judicial en el despatx d'advocats Nummaria i la investigació dels comptes de Ganga Produccions podria tenir conseqüències en els contractes de la productora amb l'ens públic.

Les autoritats de TVE han recordat que totes les empreses que contractin amb ells han d'estar al corrent de les seves obligacions tributàries. De fet, TVE ja havia obert una auditoria sobre la productora després de les declaracions d ' Pilar Punzano en la qual aquesta es declarava víctima de liquidacions irregulars per part de la productora.

A la espera que es tanquin les conclusions d'aquesta investigació interna i del desenvolupament de les notícies que aquests dies han sortit a la llum, TVE es reserva el dret a revisar la seva relació contractual amb Guanya Produccions per a la que seria la 19 temporada < / strong> de la popular sèrie de televisió 'Cuéntame'.

El jutge Ismael Moreno investiga Ganga Produccions per un suposat cas de frau fiscal en el marc de l' 'Operació City' .