Quantcast

Isabel Pantoja ni confiorma ni desmenteix el romanç entre Dolç i Julián Muñoz

El principal motiu de les desavinences entre Isabel Pnatoja i la mainadera dels seus fills, Dolç, sembla haver estat una suposada relació d'aquesta amb l'exalcalde de Marbella i parella de la tonadillera, Julián Muñoz.

Pepi Valladres, ex amiga i companya de treball d'Isabel Pantoja ja va confirmar a 'Sálvame' la relació: "Hi havia tingut una relació amb Dolça i Isabel ni ho ha perdonat, ni ho va a perdonar ".

Ahir li va tocar el torn a una altra amiga de la cantant, Chelo García Cortés, qui va revelar que al principi, quan va saltar la història" no donava crèdit ". No obstant això després de li va preguntar a la pròpia cantant i " la resposta d'Isabel no va ser ni sí ni no, el va deixar en l'aire " , va dir.