Quantcast

Els Pallars, 6 de maig 2016: UNA NIT DE FALLES, AMB EL BIBLIOBÚS PERE QUART

Els nens i nenes de la Vall de Boí i pobles pròxims han gaudit aquest matí d’un conte teatralitzat sobre un tema que coneixen de ben a prop: Les Falles. Des del bibliobús Pere Quart, que els visita periòdicament, s’ha organitzat una activitat per al foment de la lectura relacionada amb la cultura pirinenca.

L’actuació teatral Una nit de falles és itinerant com el bibliobús, i durant un mes es portarà a diferents pobles on el bibliobús dóna servei. Està previst que passi per Ribera de Cardós, Alins, Rialp, Llavorsí i Esterri d’Àneu. Pobles on les falles hi són molt presents.

L’espectacle teatral de la companyia Mai tan teatre es fa coincidir amb el dia que el bibliobús para a la població, de manera que a banda de l’obra també es pot gaudir del servei de préstec que ofereix.

Parlen al vídeo: LEO CANUT, Directora Bibliobús Pere Quart