Quantcast

La Cerdanya, 6 de maig 2016: MÉS PARTICIPACIÓ AL FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA

La setena edició del Festival Internacional de Cinema de Cerdanya, que tindrà lloc del 30 de juliol al 7 d’agost, encara aquests dies la recta final del període de recepció d’obres audiovisuals. Tot i que encara falta conèixer les xifres finals, tot apunta a un nou rècord de participació, tant en films com en metratges, ja que s’han comptabilitzat més 11.000 minuts i es superaran les fites històriques dels 720 films i 12.000 minuts totals a concurs de la passada edició.

Per altra banda, l'organització preveu presentar públicament la imatge i el programa definitiu de projeccions i activitats coincidint amb la fi del termini de recepció i que presentarà novetats pel que fa al nombre de projeccions, amb un molt notable increment de les sessions, el format d'algunes d'aquestes i les activitats paral·leles que tradicionalment acompanyen el festival.
El certament està organitzat per la Cerdanya Film Commission i el Grup de Recerca de Cerdanya. El termini final per a la recepció d’obres a concurs és el proper 15 de maig.