Quantcast

Detenen un passatger de Ryanair per amenaçar amb una bomba si no li donaven una cervesa

Un passatger d'un vol de Ryanair que cobria la ruta entre Tenerife i Santiago de Compostel·la ha estat detingut aquest dijous després amenaçar amb fer explotar una bomba < / strong>. L'home va amenaçar a la tripulació fins a en tres ocasions si no li servien una cervesa .

Fonts de l'aerolínia expliquen que l'avió va aterrar "sense incidents" a la ciutat de Santiago de Compostel·la i el passatger va ser detingut per la Guàrdia Civil , després que la tripulació sol·licités l'assistència dels mateixos.

La companyia ha demanat disculpes als passatgers per les molèsties causades i asseguren que no es pot "tolerar un comportament inadequat en cap moment" per tal de garantir la "seguretat i comoditat dels nostres clients, tripulació i aeronau" .