Quantcast

A la presó per ensenyar el penis a la foto de grup del seu equip de futbol

Hunter Osborn , un jugador de futbol americà, podria anar a la presó per ensenyar el penis a la foto de l'equip de l'institut Xarxa Mountain d'Arizona < /strong>.

En un primer moment, i atès que Osborn no es troba a primera fila, el succés va passar desapercebut, però dies després els funcionaris de l'institut es van adonar que hi havia alguna cosa estranya en la imatge.

el jove s'enfronta a 69 càrrecs per exhibicionisme , un per cada estudiant i membre del personal presents en el moment de la fotografia, a més d'un presumpte delicte greu de perversió de menors .

Osborn va ser detingut durant la festa de graduació i ha admès els fets. El jove va assegurar que ho va fer per complir una aposta que va fer amb un amic.

Ara, es treballa a contrarellotge per retirar els 3.400 exemplars de l'anuari escolar que s'havien repartit, com cada any.

Els amics de l'acusat han fet una petició a Change.org perquè la pena no sigui tan dura i que el jove pugui graduar al costat dels altres companys . "Ell no va posar-les en l'anuari, no va crear la pàgina, no era l'editor o el professor encarregat de la publicació i tampoc el responsable de distribuir-ho als estudiants" , expliquen.