Quantcast

Rajoy, Esglésies i Sánchez participaran en les jornades econòmiques de Sitges

"Polít ica, empresa i societat davant els reptes del segle XXI" és l'enunciat de les jornades empresarials que organitza a Sitges el Cercle d'Economia i que es celebraran els dies 26, 27 i 28 de maig.

A la sessió inaugural de dijous 26 maig intervindran el president de la institució Antón Costa i el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont.

el president català posarà el blanc sobre el negre entorn a la situació política catalana, amb el full de ruta secessionista que ha de culminar ar a 14 mesos segons la intenció del Govern secessionista.

A les 17.30 hores serà el teu rn per analitzar el repte de la competitivitat i l'aposta per la internacionalització sota l'enunciat "el Barom etre dels cercles 2016".

Els ponents seran Juan José B ruguera, president de la immobiliària colonial, Miguel Ángel Canalejo, president del grup de treball "Baròmetre dels Cercles", Cristina Garmendia, presidenta de la fundació Cotec per a la innovació i el titular de econ OMIA en funcions Luis de Guindos.

a les 19.00 la posen cia serà a càrrec del líder d'Podem Pablo Iglesias que ha estat convidat per primera vegada en aquestes jornades econòmiques.

el divendres 27 de maig s'obriran la s jornades amb el debat Perspectives financeres i econòmiques internacionals. Els ponents reflexionaran sobre el risc de futures crisis econòmiques i sobre quin és el futur creixement mundial.

A les 11 del matí d'aquest divendres 27 de maig serà el moment per analitzar la transformació digital a les empreses. Es posarà a debat si és una moda o un nou paradigma per a la gestió dels negocis i el govern de les empreses.

A la mateixa hora es debatrà sobre la s noves pautes de consum i innovació empresària i, també, sobre els fons de capital, l'impacte que tien en en el govern i en el creixement de les empreses.

a les 13 hores s'anuncia la intervenció del SECR etari general del PSOE Pedro Sánchez a escasses setmanes de l'inici de la campanya electoral.

El vicepresident econò mic del Govern de la Generalitat, Oriol Junqueras, i el líder de Ciutadans Albert Rivera intervindran en la tarda d'aquest divendres.

en el matí del dissabte 28 de maig el president del Govern d'Espanya, Mariano Rajoy, tancarà aquestes jornades econòmiques que tenen un marc at caràcter polític i preelectoral.