Quantcast

Una brutal baralla a la Fira de Jerez deixa cinc detinguts i un ferit greu

La Fira de Jerez , celebrada durant aquests dies a la ciutat gaditana, ha estat protagonista d'una multitudinària baralla que ha acabat amb cinc detingudes i una persona ferida per arma blanca en un gluti.

Segons apunta 'ABC', els fets, que van tenir lloc a les 23:00 hores de dimecres, van provocar que dos grups s'enfrontessin a la caseta del Crist de la Biga encara que posteriorment es van traslladar, a poc a poc, a altres zones del recinte firal.

Tal com es pot veure en les imatges, captades per les càmeres de 'Cadis Directe', els individus que van participar en la baralla es propinen cops de puny i fins i tot agafen objectes d'altres casetes per lanzárselos entre ells.

Aquest enfrontament va provocar molta por entre les persones que assistien a la fira i que gaudien de l'ambient , entre ells molts nens que estaven acompanyats pels seus pares.

la Policia Nacional va acudir al lloc dels fets i va aconseguir apaivagar els ànims i detenir les persones que involucrades en la batussa.