Quantcast

La bronca pública d'Ortega Cano a Glòria Camila

Aquest dijous es va celebrar el Fòrum Bous i Cultura a l'Hotel Palace, al qual van acudir moltes cares conegudes, entre ells José Ortega Cano . Durant aquest acte, el torero no va dubtar a intentar tancar la polèmica que ha envoltat a la seva família últimament, i va esbroncar davant els mitjans a la seva filla Glòria Camila.

La setmana passada la seva filla Rocío Carrasco va organitzar un esdeveniment en homenatge a la seva mare Rocío Jurado, en la qual va convidar només a alguns familiars però a uns altres, com el seu filla Rocío Flores no. Aquest detall va indignar Glòria Camila, que va optar per no assistir si només es convidava a uns sí però a altres no.

La filla petita de Rocío Jurado i Ortega Cano no es va conformar amb no anar a l'esdeveniment, sinó que a més va criticar l'actitud de la seva germana, i també a Maria Teresa Campos i Terelu, que si van acompanyar a Carrasco a l'esdeveniment.

Després de la polèmica, Ortega Cano no ha dubtat a retreure a Gloria Camila seva actitud públicament davant els mitjans. " M'agradaria que tingués cap, que mesurés les coses , perquè avui en dia un no es pot esplaiar ni explicar tot el que un pensa. Ha de deixar-se alguna cosa guardat sempre" , va afirmar el torero sobre la seva filla.

Què deu pensar Glòria Camila de la bronca en públic que li ha fet fora el seu pare?