Quantcast

Espectacular esportiu de Lexus al Saló de l'Automòbil de Madrid: Lexus LC 500

El nou coupé de luxe LC es va presentar per primera vegada a escala mundial el passat mes de gener al Saló Internacional de l'Automòbil de Detroit, i el LC 500 híbrid es va presentar al març d'aquest mateix any, al Saló de l'Automòbil de Ginebra.

el seu estil, rendiment i tocs artesanals en la seva fabricació, converteixen el coupé LC en el vaixell insígnia de la gamma Lexus . Inspirat en l'aclamat concept LF-LC que es va presentar el 2012, el LC representa un canvi en els processos d'enginyeria i en l'orientació del disseny de Lexus, i marca el començament d'una nova etapa per a la marca Lexus. El seu destacat atractiu visual, ressaltat per una forma aerodinàmica, unes sensuals corbes i una generosa i imponent imatge, ha estat elogiat de forma unànime. Aquest coupé va ser guardonat recentment amb els premis Eyes On Design a la categoria Production Car i Best Designed Interior, (producció i millor disseny interior).

Aquest espectacular automòbil esportiu estarà disponible a Espanya dins d'un any, però ja es poden fer comandes. El seu preu el coneixerem quan se'n faci el llançament comercial.